Prolom voda | Značaj i značenje pH vrednosti
Čuvar vašeg zdravlja

Naučnici su istraživali razloge dugovečnosti pojedinih naroda i ustanovili da je im zajednička čista alkalna voda.

Prirodno i održivo

Prolom voda se flašira bez ikakvih fizičkih ili hemijskih tretmana već onakva kakva je u prirodi, na dubini od 220 m, takva se i flašira. Pored toga, posebnu važnost pridajemo zaštiti izvorišta Prolom vode, tako da se flašira samo Prolom voda u količini kolika je prirodna izdašnost izvora, na taj način ne želimo da vršimo bilo kakav uticaj na prirodu i čuvamo Prolom vodu za buduće generacije. Prolom voda svoj prvi kontakt sa spoljnim svetom ostvaruje onog trenutka kada otvorite bocu.

Prirodna mineralna Prolom voda
Prirodna mineralna Prolom voda | Jedinstveni sastav
Jedinstveni sastav

Prolom voda pripada kategoriji natrijum-hidro-karbonatnih, silicijumskih, alkalnih, oligomineralnih i hipotermalnih voda. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, Prolom voda igra važnu zaštitnu ulogu u očuvanju zdravlja.

Više
Prirodna mineralna Prolom voda | Prolom i Vaše zdravlje
Prolom i Vaše zdravlje

Zahvaljujući svojim karakteristikama prirodna, mineralna Prolom voda (oligomineralna, alkalna, bikarbonatna) blagotvorno deluje na bolesti bubrega i mokraćnih kanala, bolesti ograna za varenje, bolesti kože i reumatizam.

Više
Prirodna mineralna Prolom voda | Prirodno i održivo
Prirodno i održivo

Prirodna mineralna Prolom voda se flašira bez ikakvih fizičkih ili hemijskih tretmana već onakva kakva je u prirodi, na dubini od 220 m, takva se i flašira.

Više
Programi lečenja | Prirodna mineralna prolom voda
Pitanja/komentari

Poštovani,
kako bismo omogućili da efekat pijenja Prolom vode bude najveći mogući, molimo Vas da sa nama podelite Vaša iskustva, ili ukoliko imate, postavite pitanja našim lekarima u Prolom Banji.