Prolom voda | Iskustva korisnika
Čuvar vašeg zdravlja

Prolom voda igra važnu zaštitnu ulogu u očuvanju zdravlja.

Lepota i Prolom

Savremeni način života, stres, nezdrava ishrana, zagađena životna sredina samo su neki od uzroka koji ostavljaju negativne posledice na Vas, dovode do gomilanja toksina u Vašem telu, beživotnosti i starenja kože i samim tim utiču na Vašu vitalnost i zdravlje.

Negovanjem pravih navika u velikoj meri možete poboljšati način na koji se osećate. Veoma je važno svakodnevno piti vodu pravih karakteristika. Naučnici i lekari širom sveta preporučuju niskomineralizovane vode koje ne opterećuju organizam i naglašavaju važnost visoke alkalnosti.

Zato je Prolom voda Vaš pravi izbor?

visokoalkalna, bikarbonatna- povećava alkalnu rezervu krvi čime pospešuje eliminaciju slobodnih radikala i drugih štetnih produkata metabolizma,

mikroelement silicijum pomaže u proizvodnji kolagena, podmlađuje kožu i pomaže u borbi protiv bora

velika moć hidratacije- brzo se apsorbuje, hidrira i osvežava ceo organizam

Prirodno alkalne vode, kao što je Prolom voda, smatraju se vodama mladosti. Pijenjem 2-3l Prolom vode dnevno doprinećete da Vaša koža bude nežna i elastična.

Prirodna mineralna Prolom voda
Prirodna mineralna Prolom voda | Jedinstveni sastav
Jedinstveni sastav

Prolom voda pripada kategoriji natrijum-hidro-karbonatnih, silicijumskih, alkalnih, oligomineralnih i hipotermalnih voda. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, Prolom voda igra važnu zaštitnu ulogu u očuvanju zdravlja.

Više
Prirodna mineralna Prolom voda | Prolom i Vaše zdravlje
Prolom i Vaše zdravlje

Zahvaljujući svojim karakteristikama prirodna, mineralna Prolom voda (oligomineralna, alkalna, bikarbonatna) blagotvorno deluje na bolesti bubrega i mokraćnih kanala, bolesti ograna za varenje, bolesti kože i reumatizam.

Više
Prirodna mineralna Prolom voda | Prirodno i održivo
Prirodno i održivo

Prirodna mineralna Prolom voda se flašira bez ikakvih fizičkih ili hemijskih tretmana već onakva kakva je u prirodi, na dubini od 220 m, takva se i flašira.

Više
Programi lečenja | Prirodna mineralna prolom voda
Pitanja/komentari

Poštovani,
kako bismo omogućili da efekat pijenja Prolom vode bude najveći mogući, molimo Vas da sa nama podelite Vaša iskustva, ili ukoliko imate, postavite pitanja našim lekarima u Prolom Banji.