Prolom voda | O nama
Čuvar vašeg zdravlja

Prolom voda igra važnu zaštitnu ulogu u očuvanju zdravlja.

O nama

Akcionarsko društvo "Planinka" je osnovano 1964. godine kao društveno preduzeće. Od 1999. godine posluje kao Akcionarsko društvo u vlasništvu malih akcionara. U okviru A.D. Planinka posluju punionica prirodne Prolom vode i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Prolom Banja sa 2 profitna centra: Prolom Banja i Lukovska Banja. A.D. Planinka je takođe staralac Spomenika prirode Đavolja Varoš.

PRVA NEGAZIRANA VODA NA TRŽIŠTU BIVŠE SFRJ

Izuzetan kvalitet Prolom vode je glavni razlog zbog kojeg su ljudi decenijama hrlili u Prolom Banju natovareni balonima, kako bi deo ovog jedinstvenog dara prirode dopremili u svoje domove. Kako bismo svojim potrošačima učinili Prolom vodu dostupnijom i pomogli im da žive zdravije, u isto vreme prateći svetske trendove, počeli smo da je pakujemo 1990. godine, u vreme kada su na tržištu bivše Jugoslavije postojale samo gazirane vode.

Pogon za pakovanje prirodne Prolom vode u svom asortimanu ima Prolom vodu u PET bocama zapremine 1,5 i 0,5 litara.

Sve informacije o prodaji Prolom vode, mogu se dobiti od prodajne službe.

Prirodna mineralna Prolom voda
Prirodna mineralna Prolom voda | Jedinstveni sastav
Jedinstveni sastav

Prolom voda pripada kategoriji natrijum-hidro-karbonatnih, silicijumskih, alkalnih, oligomineralnih i hipotermalnih voda. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, Prolom voda igra važnu zaštitnu ulogu u očuvanju zdravlja.

Više
Prirodna mineralna Prolom voda | Prolom i Vaše zdravlje
Prolom i Vaše zdravlje

Zahvaljujući svojim karakteristikama prirodna, mineralna Prolom voda (oligomineralna, alkalna, bikarbonatna) blagotvorno deluje na bolesti bubrega i mokraćnih kanala, bolesti ograna za varenje, bolesti kože i reumatizam.

Više
Prirodna mineralna Prolom voda | Prirodno i održivo
Prirodno i održivo

Prirodna mineralna Prolom voda se flašira bez ikakvih fizičkih ili hemijskih tretmana već onakva kakva je u prirodi, na dubini od 220 m, takva se i flašira.

Više
Programi lečenja | Prirodna mineralna prolom voda
Pitanja/komentari

Poštovani,
kako bismo omogućili da efekat pijenja Prolom vode bude najveći mogući, molimo Vas da sa nama podelite Vaša iskustva, ili ukoliko imate, postavite pitanja našim lekarima u Prolom Banji.