Школа шаха у Београду, одлична цена, најбољи инструктори, повољне цене по часу

Broj telefona +381 27 381 344
Adresa 38 Kosovska Street, Kursumlija

38 Kosovska Street, Kursumlija

Школа шаха

Школа шаха Royal Chess Coaching Academy је прва професионална онлине школа шаха у Србији која води бригу о свим узрастима и типовима играча, од аматера до професионалаца.

Наш однос према сваком полазнику је персонализован и базиран је на пружању квалитетне шаховске обуке и стратешком разумевања свих делова шаховске игре.

Наши иструктори су пажљиво одабрани шаховски мајстори и велемајстори који поред високог степена шаховског знања имају високе едукаторске, мотивационе и педагошке способности. Пре него што примимо полазника на обуку, наши инструктори пажљиво анализирају потребе сваког појединца, његов психолошки профил, стил играња и расположиво знање, и на основу тога праве персонализоване часове и обуку.

Желите значајно да унапредите играње шаха или да ваше дете постане озбиљан шахиста? На правом сте месту. Добро дошли у Royal Chess Coaching Academy!

Контактирајте нас преко сајта https://www.skola-saha.rs или преко наше странице КОНТАКТ.

 

To Whom it May Concern,
In order to enable the effect of drinking Prolom water to be the greatest possible, please share your experiences with us, or if you have, ask questions to our doctors in Prolom Banja.