ПРОЛОМ ВЕСТИ

Најчести прашања

Која е разликата помеѓу Пролом вода и другите флаширани води?

Дали Пролом водата може да се пие секојдневно подолг временски период?

Дали пиењето на другите минерални води е исто така препорачливо како пиењето на Пролом вода?

Дали Пролом водата влијае на регулирањето на крвниот притисок?

Колкаво количество на Пролом вода се препорачува?

Кои се ефектите од Пролом водата кај каменот и песокот во бубрезите?

Кој е ефектот од Пролом водата на одредени дерматози (псоријаза и егзема)?

Дали им се препорачува Пролом водата на бремените жени?

Дали им се препорачува Пролом водата на бебињата и на децата?