Pravne informacije

Pravne odredbe

Privredno društvo "Planinka" AD Kuršumlija potrebnom će brižnošću, pri oblikovanju internet stranica, pokušati da garantuje tačnost i ažurnost podataka na svojim internet stranicama, iako ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu tačnosti i celovitost. Svi korisnici koriste objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost. Ni "Planinka" AD, niti bilo koje drugo pravno ili fizičko lice koje je učestvovalo u nastanku i izrađivanju ove internet stranice ne odgovara za moguću štetu, koja bi nastala iz dostupa, korišćenja ili nemogućnosti korišćenja informacija na internet stranicama ili bilo kakve druge greške ili manjkavosti u njihovom sadržaju.

Sve informacije i slike, koje sadrži internet stranica www.prolomvoda.com, su u zakonski dozvoljenom okviru predmet zaštite ili drugog oblika zaštite intelektualne svojine. Dokumenti, objavljeni na ovim internet stranicama mogu se reprodukovati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju sačuvati sva navedena upozorenja o autorskim ili drugim pravima i ne smeju se prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način širiti u komercijalne svrhe. Logotiop i uslužni logo, koji se javljaju na ovim stranicama su registrovani logotipovi privrednog društva "Planinka" AD, odnosno akcionarsko društvo ima pravo na njihovu upotrebu.

Privredno društvo "Planinka" AD zadržava pravo da promeni sadržaj ovih internet stranica bilo kada, na bilo koji način i bez obzira na razlog bez prethodnog upozorenja. Pritom ne preuzima odgovornost za bilo kakve posledice takvih promena.

Zaštita privatnosti

Privredno društvo "Planinka" AD će sve dobijene podatke o posetiocima internet stranica čuvati u skladu sa zakonom o čuvanju ličnih podataka te ostalim zakonskim odredbama kojima se reguliše navedena oblast. Slanjem ličnih podataka putem informacionog obrasca, posetilac internet stranica pristaje da privredno društvo "Planinka" AD te podatke koristi za interne potrebe statistike i obrade podataka. Pritom se društvo obavezuje da podatke neće posredovati trećim osobama ili preduzećima s ciljem komercionalnog iskorišćavanja ličnih podataka.

JEDINSTVENI SASTAV
PROLOM I VASE ZDRAVLJE
ZNAČAJ I ZNAČENJE pH VREDNOSTI