PROLOM NOVICE

Najpogostejša vprašanja

Spoštovani,

vse kar delamo v Družbi Planinka, delamo zato, da bi bili vi zadovoljni. Naša želja je, da ponudimo največjo možno vrednost in na ta način gradimo dolgoročne odnose, temelječe na vzajemnem zaupanju.

Da bi novice o zdravilnih lastnostih Prolom vode prispele tudi do drugih, nam je potrebna vaša pomoč. Prosimo vas, da z nami podelite vaše izkušnje in razloge, zaradi katerih pijete Prolom vodo.

Vaša Prolom voda

Emilija, Novi Sad

Ko sem odšla na pregled k ginekologu, mi je bilo rečeno "Takole, jemali boste folno kislino 400mg dnevno in pili dnevno najmanj 2 litra Prolom vode", nakar je takoj sledilo moje vprašanje "Prolom? Nimam menda ledvični kamen???" ona se je nasmejala in rekla "nimate ledvični kamen, temveč otročička v trebuhu :).... nosečnice so nagnjene k pogostim okužbam in jaz vedno vztrajam na tem, da nosečnice svo nosečnost pijejo Prolom vodo". Tako, jaz sem ji popolnoma verjela, ko mi je to rekla in opravičila je to svojo trditev, ker otročiček Boris, ki je bil takrat v trebuhu, sedaj ima 5 let in od svojega rojstva pije Prolom vodo, ki smo jo sprva prekuhavali, potem pa smo kmalu ugotovili, da to ni potrebno, ker resnično ni imel niti problemov z grči kot novorojenček niti nobenih kasnejših okužb kot otrok, ki se je socializiral, ko je odšel v vrtec.

Danes imam posebno satisfakcijo, ko jo priporočam poleg nosečnicam tudi nekaterim mojim prijateljem, da začnejo piti Prolom vodu in ko mi samo dva tedna kasneje rečejo, da občutijo drastične spremembe...jaz iz fazona rečem tistim, ki mislijo, da so ostareli " pa ti si videti pomlajen, ne smem pa vprašati zakaj ;)"...."ma ne Ema..resnično, tudi pritisk se mi je stabiliziral...."...in tako...govorjenja nikoli konec....

Spoštovani,

Obračam vam se, da bi z vami podelila moje izkušnje v zvezi s Prolom vodo. V moji družini se je ta voda pogosto uporabljala, toda meni kot dvajsetletnici, ki me ni preveč zanimalo, katera voda je bolj zdrava in kakovostnejša, mi v začetku ni bila všeč, zato sem v glavnem pila vodo mestnega vodovoda. Ni mi bilo všeč, ko mi je zdravnik z „Vojnomedicinske akademije“ rekel, da po razbijanju ledvičnega kamna moram piti dnevno 2 do 3 litra Prolom vode. Kar se mora, mora se, seveda sem jo pila. Sedaj pa ne bi pila nobeno drugo! Navadila sem se na njen okus in nobena druga mi več ne ustreza, zavedam pa se tudi njene zdravilnosti. Priporočila bi jo vsem, vsaka družina naj bi imela na mizi vsaj eno steklenico Prolom vode, pa ne samo tisti, ki imajo probleme s peskom v ledvicah ali podobno, ker pijemo zelo nekakovostno vodo, skrbeti za svoje zdravje pa ne sme biti drago.

Prisrčen pozdrav

Мilena

Spoštovani,

Ob tej priložnosti bi želela, da se zahvalim za blagodati, ki jih nudijo izviri Prolom Banje in da podelim z vami razloge, zaradi katerih pijem Prolom vodo.

Pred tremi leti, natančneje s 17. leti, sem začutila močno bolečino v ledvicah. Pokazalo se je, da imam kamen. Takrat sem začela piti Prolom vodo, ker sem slišala, da je naravno zdravilo za ta problem. Po določenem času od uporabe je bil ta problem odstranjen. Potem sem poskusila tudi druge vode, vendar sem dojela, da je ona nezamenljiva. Tako je čista, pitna in zdravilna. Ne pada mi na pamet, da pijem drugo vodo.

Tatjana Radosavljević iz Šimanovcev!

Spoštovani,

vaše zdravilišče obiskujem že vrsto let, zato čutim dolžnost, da navedem tudi svoja osebna opažanja in izkušnje.

V Prolom Banjo sem prišla prvič zaradi obolelih ledvic, moj soprog pa zaradi prostate. Pijoč vodo, so moje ledvice ozdravile, nisem imela več peska. Pri mojem soprogu je bila prostata mnogo bolje in med letom ni imel problemov. Zaradi svega tega prihajamo vsako leto v zdravilišče, Prolom vodo pa vsakodnevno pijemo doma. S kopanjem v zdravilni vodi so počasi prenehali problemi v sklepih in bolečine v hrbtenici.

Te naše izredno pozitivne izkušnje smo prenesli tudi našim sorodnikom in prijateljem, tako da so se lahko tudi oni osebno prepričali v zdravilne lastnosti vašega zdravilišča.

Samo zdravilišče je na prekrasnem mestu, mir in ljubeznivost celotnega osebja omogočajo poleg zdravljenja tudi prekrasen počitek.

Lahko bi navedla še kopico lepih in pozitivnih stvari, vendar moram reči, da je osebje toliko ljubeznivo in prisrčno, da kot gost niste zapostavljeni v nobenem trenutku. Vedno z osmehom ugodijo svaki gostovi zahtevi.

S spoštovanjem,

vaša zvesta gostja, Severenji Dragica

P.S. Prosim vas, nikar se ne spremenite!

Voda je zdravilna in deluje prekrasno na organizem. Že 6 mesecev pijem doma izključno to vodo in planiram, da nadaljujem.

Elena

Odkar uporabljam prolom vodo sem pozabila na sve probleme, ki sem jih imela, prepričali se boste samo, če jo uporabljate, vredno je poskusiti.

Rasima

spoštovani, rekla bom vam samo to, da se na letni ravni popije pri nas doma na tisoče litrov prolom vode. Nosimo jo v tujino, kjer delno živimo in tam vas reklamiramo na sve mogoče načine, torej, prolom voda je za nas ZAKON!

Mirjana

Najboljša voda na našem tržišču, pijem je že 5 let, najtopljše priporočam vsem.

Jovana

Najboljša voda na tržišču, definitivno! Vse pohvale, ni vam enakih, mislim, da je vse rečeno v teh dveh besedah. Pozdrav! :)

Milica

Začel sem piti Prolom vodo pred nekaj leti in takoj sem čutil, da imam manj problemov s prostato in hemoroidi. Darilo narave, resnično darilo.

Zoran

Edinstvena sestava
Prolom voda in vaše zdravje
Pomen pH vrednosti in njena pomembnost