ПРОЛОМ НОВИНИ

Опитът на ползващите

Уважаеми,

Всичко което правим в компанията Планинка, правим го за да бъдете Вие доволни.  Нашето желание е да Ви предоставим най-доброто, изграждайки по този начин дългосрочни  отношения,  основани на взаимно доверие.

За да могат информациите за лековитите свойства на Пролом водата да стигнат и до други, необходима ни е Вашата помощ. Молим Ви да споделите с нас вашия опит и причините поради които пиете Пролом вода.

Ваша Пролом вода

 

Емилия,  Нови Сад

Когато отидох на преглед при гинеколога беше ми казано, „ И така, ще пиете фолна киселине по 400 мг на ден и ще пиете Пролом вода най-малко  2 литра на ден, след което веднага последва въпроса  ми „Пролом“? Нима имам камък в бъбрека???“ Лекарката се засмя и  ми каза „нямате камък в бъбрека, ами  бебе в стомаха“....бременните са предразположени към чести инфекции и аз винаги настоявам по време на цялата бременност да се пие Пролом вода“.  И така, аз напълно ѝ повярвах, когато ми каза това и обоснова   твърдението си, тъй като бебето Борис, което тогава беше в стомаха ми, а  сега е на пет години и от самото си раждане пие Пролом вода, коята в началото преварявахме, а бързо след това разбрахме че и това не е нужно, тъй като наистина не е имал проблем с коликите като бебе, нито някакви инфекции по-късно, когато като дете  се тръгна на детска градина.

Днес, чувствувам специално  удовлетворение, когато освен на бременна, препоръчвам и на някои свои приятели да започнат да пият Пролом вода и когато само след две седмици ми казват, че чувствуват резки промени... а аз просто така, казвам на тези които мислят че са остаряли „ето виждам, че ти нещо си се подмладил, а не смея да питам кои са причините;)... „ Ама, не Ема...сериозно ти казвам, и кръвното ми се стабилизира...“ и така... за прикази никога няма край...

 

Уважаеми,

Обръщам Ви се, за да споделя моя опит във връзка с Пролом водата. В моето семейство често се е използвала тази вода, обаче за мен като двайсетгодишно момиче, което не се е грижило сериозно за това, коя вода е здрава и качествена, в началото  вкуса ѝ не ми харесваше, така че предимно  използвах чешмяна вода. Не се зарадвах , когато лекарят от Военно медицинската  академия ми каза, че трябва да пия от  2-а  до 3-и литра Пролом вода на ден, сред като разбиха камък в бъбрека ми. Ако тряба, ще  я пия и още как!  Обаче, сега не бих пила нито една друга!  Свикнах с вкуса е ѝ и нито една друга вода повече не ми отговаря, а  осъзнавам и с нейните лековити свойства. Препоръчвам  я на всички, всяко семейство трябва да има на масата си поне по едно шише с Пролом вода, не само за онези които имат проблем  с пясък в бъбреците или подобно, тъй като пием много некачествена вода,  грижата за здравето ни не трябва да бъде скъпо.

Сърдечен поздрав,

Милена

 

Уважаеми,

Използвам случая да благодаря за ползите, които предлагат изворите на Пролом банята и да споделя с вас причините поради които пия Пролом вода.

Преди три години, по-точто на 17-ет години почуствувах силна болка в бъбрека. Оказа се,  че имам камък. Тогава започнах да пия Пролом вода, тъй като чух че тя е природно лекарство за този проблем. След като известне време я употребявах, проблемът беше премахнат. След  това пробвах и други  води, но разбрах , че тя е незаменима. Тя е така чиста, добра за пиене и лековита. Повече и не мисля да пия друга вода.

Татяна  Радосавлевич  от Шимановац!

 

Уважаеми,

Вашата  баня посещавам вече дълги години, затова смятам, че съм длъжна да  изразя  и своите лични впечатления и опит.

В  Пролом Баня за първи път дойдох заради  болните  ми бъбреци, а моят съпруг заради простатата. Пиейки водата  моите бъбреци оздравяха, пясъкът и зчезна а и гнойните процеси. При съпругът ми простата беше много по-добре и цяла година нямаше проблеми.  Поради всичко това продължихме да идваме в Банята всяка година, а Пролом водата  пием всекидневно и  вкъщи. Също така къпането в лековитата вода, проблемите със ставите и болките в гръбнака постепенно изчезнаха.

Тези наши много положителни  опити, пренесохме и на нашите роднини и приятели, така че и те можеха лично да се уверят в лековитите свойства на Вашата Баня.

Самата Баня се намира на прекрасно място, тишината и любезността на целия персонал  дават възможност за прекрасна почивка  заедно с лекуването.

Мога още много хубави и положителин неща да посоча, но трябва да  кажа, че персоналът е толкова любезен и мил, че нито в  един момент не сте пренебрегнати като гост.  Винаги с усмивка посрещат всяко желание на госта.

 С уважение.

Ваша преданна гостенка Драгица Северени

P.S.  Моля Ви , недейте да се променяте!  

 

Водата е лековита и прекрасно действува на организма. Вече 6 месеца и вкъщи пия само от тази вода и планирам да продължа.

Елена

Откакто използвам  Пролом вода забравих за всички проблеми, които съм имала, а ще се убедите само ако я използвате, заслужава си да се пробва!

Расима

 

Уважаеми,  ще  Ви кажа , че  годишно в моята къща изпиваме хиляди литри Пролом вода, носим я и в чужбина, където и отчасти живеем. И там Ви промовираме по всички възможни начини, и така Пролом водата за нас е ЗАКОН!

Миряна

 

Най-добрата вода на нашия пазар, пия я вече 5 години, най-горещо я препоръчвам на всички!

Без съмнение,  това е най-добрата вода на пазара!  Всички поздравления, няма равна, мисля че всичко се включва в тези две думи. Поздрав!

Милица

 

Започнах да пия Пролом вода преди няколко години и веднага почувстввувах, че имам по-малко проблеми с простатата и хемороидите. Подаръкът на природата е наистина подарък.

Зоран

Единстен състав
Пролом и Вашето здраве
Значение и значимост на „рН“ стойностите